Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (3.09 secunde)
"Nu se mai poate redeschide, e piatra de mormant pe el", a spus M. I. Quintus, care a adaugat ca ar fi fost normal ca liberalul Crin Antonescu sa-l anunte despre iesirea sa in public.
"Daca as fi fost prezenta, m-as fi gandit mai bine inainte sa arunc cu piatra. A fost o decizie pripita, intrucat trebuia sa se astepte mai intai hotararea CNSAS", a precizat Turcan.
Datoriile zbarcesc obrazul fin al finantelor Presedintele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, le cere, insa, functionarilor DGFP sa-si suflece manecile si sa recupereze cat mai mult din creantele de peste 8.000 de miliarde de lei care atarna ca o piatra de moara de gatul institutiei doljene.
pe langa premierul Tariceanu au mai fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, deputatii Crin Antonescu, Varujan Vosganian si chiar Ioan Ghise, senatorul Teodor Stolojan, europarlamentarul Adrian Cioroianu, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, moldoveanul de la Agricultura, Gheorghe Flutur, ministrii Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu, dar si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut microbistilor sub porecla de "Pinalti" si cel din Harsova, Ionel Chirita.
Preceptul biblic 'Sa arunce primul piatra cel care este fara pacat' se pare ca nu a fost aplicat si in acest caz", afirma deputatul liberal, care sustine ca a anticipat meschinaria folosirii campaniei de curatire morala pentru reglarea unor conturi partinice in momentul in care a solicitat tuturor membrilor din forurile de conducere ale partidului sa-si publice propriile dosare de la CNSAS.
Barbatul meu a plecat in Grecia, la o cariera de piatra, sa poata sa-mi trimita bani sa fac casa si sa cresc cei doi copii pe care ii avem.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Episcopul reformat de Piatra Craiului, László Tökés, presedinte al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, si-a anuntat oficial candidatura ca independent la Parlamentul European, sub sloganul "De la Timisoara la Bruxelles".
Potrivit celor spuse de liderul liberal Ludovic Orban, primarul orasului Piatra Neamt si vicepresedinte al PLD, Gheorghe "Pinalti" Stefan, ar urma sa se reintoarca in PNL.
La Facai, unde a fost descoperita piatra istorica, s-a aflat punctul terminus al retelei de aductiune lunga de 26 km, pornind din vecinatatea satului Gioroc, de unde Bania primeste 140 de litri de apa potabila intr-o secunda.
Infiintarea sereleului in cadrul Societatii Comerciale Lucrari Drumuri si Poduri, care apartine tot CJ, s-a dovedit insa o adevarata piatra de incercare pentru administratie, dat fiind faptul ca proiectul se afla pe masa autoritatilor de cateva luni.
Ministrul s-a referit la RA-APPS ca la "piatra de moara a SGG", aratand ca este necesar ca regia sa fie restructurata prin restrangerea activitatii de reprezentare si protocol la strictul necesar.
"Exista experienta CDR 2000, cand, incercand sa oprim o miscare centrifuga dintr-un partid care avea o cota mult redusa fata de 1996, am construit o alianta care s-a dovedit o piatra de moara legata de picioarele noastre si ne-a scos in afara Parlamentului.
Episcopul reformat de Piatra Craiului, T´´okés László, candidat independent la Parlamentul Europei, s-a adresat presedintelui acestui for, Hans-Gert Pöttering, pentru a-i solicita "monitorizarea severa" a alegerilor europarlamentare care vor avea loc pe 25 noiembrie.
Noi nu avem statii moderne, ci din piatra, care trebuie zugravite periodic. Doar ce zugravisem peretii statiei. Asa ca i-am spus sa nu lipeasca acolo, pentru ca sunt destule locuri in sat, cum ar fi caminul cultural, magazinele si carciumile.
Pe de alta parte, in data de 19 februarie a.c., primarul localitatii Costinesti, impreuna cu Arhiepiscopul Tomisului, Inalt Prea Sfintitul Teodosie, au pus piatra de temelie a noii biserici din satul Schitu.
PRM a fost piatra decisiva in solutionarea unor probleme nodale. Infatuata motiune de cenzura a PSD a urmarit ca Mircea Geoana sa ajunga prim ministru, dar motiunea a cazut tocmai din cauza infatuarii si a nerealismului sau.
Ba chiar fiul meu a fost lovit cu o piatra. In orice caz, intentionez sa-i dau in judecata pe cei care au facut aceste afirmatii defaimatoare", ne-a declarat Babinciuc, subliniind ca a suferit un prejudiciu de 200 de milioane de lei, bani platiti pentru reparatia utilajelor.
"Sa nu uitam ca in Bucuresti mai sunt in acest moment 700 de kilometri din cei 1.832 de kilometri de strazi care sunt acoperite cu pamant, piatra, bolovani;
google-analytics.com